Sport i rekreativne aktivnosti

U dolini Neretve se možete posvetiti mnogobrojnim aktivnostima rekreativnog, sportskog i kulturnog tipa. Ako posjetite najljepše gradove ove regije uživaćete u arheološkim ostacima i svjedočanstvima naroda koji su tu živjeli, otkrivajući tako bogato i očaravajuće nasljeđe Bosne i Hercegovine.

Vašem putovanju svakako neće nedostajati avanture,zahvaljujući svim rekreativnim i sportskim potencijalima koje ova regija nudi i njenoj čudesnoj, čistoj prirodi.

Ko želi otkriti i iskusiti  sportski i avanturistički  izazov doline i okružja Neretve,pružaju mu se brojne mogućnosti uz pomoć iskusnih članova planinarskih društava (PSD Vilinac, PD Prenj 1984. i drugi)

Sve aktivnosti koje nudi ovaj region mogu se svrstati u tri skupine akivnosti:

  1. Sportske aktivnosti (plivanje, veslanje,trčanje ,ribolov, lov)
  2. Avanturistički sadržaji
  3. Rekreativni sadržaji.

Od avanturističkih aktivnosti okružje Neretve nudi rafting,penjanje,paraglajding,ronjenje (brze i mirne vode),planinski biciklizam,skokovi u vodu.Od planinskih ektremnih sportova nudi se  treking i planinarenje.

Ko jednostavno želi da uživa u potpunoj relaksaciji u ljepotama netaknute prirode, može se posvetit šetnjama,biciklizmu,fotosafariju,posmatranju ptica.

Okolina Konjica je više nego savršena za osobe koje prakticiraju rafting, a posjetitelji i gosti mogu da koriste usluge 13 rafting klubova u Konjicu koji se bave djelatnošću iznajmljivanja čamaca,opreme i drugih usluga.

Za ljubitelje penjanja po strmim i opasnim liticama stijena dolina rijeke Drežnice nudi prirodne mogućnosti, a dva kluba organizirano nude pomoć.

rolex replica salehublot replica salecartier replica sale