Pojam brendaPojam brenda
Po najjednostavnijoj definiciji brend je izraz kojim se nazivaju proizvodi i usluge vrhunskog kvaliteta, ali globalizacijom postaje sinonim za najvišu univerzalnu vrijednost, te biva prihvaćen kao pojam i u drugim oblastima kao što su kultura, diplomacija, sport itd.
Neretva u brojkamaNeretva u brojkama
Neretva je jedina rijeka u BiH koja se ulijeva u Jadransko more. Srednji tok pokriva jednu županiju (kanton). Na području srednjeg toka egzistiraju 2 općinske turističke zajednice: Konjic-Jablanica i Mostar-
Šetnja uz tok NeretveŠetnja uz tok Neretve
Duž puta koji povezuje gradove Sarajevo i Mostar,protiče rijeka Neretva.Osim ova dva grada i njihovog neupitnog umjetničkog i kulturnog značaja,jedan dio Vašeg boravka možete posvetiti i obilasku doline Neretve, smještene između Sarajeva-Mostara-Ploča.
Opći podaci doline NeretveOpći podaci doline Neretve
Neretva je najduža i vodom najbogatija pritoka Jadranskog mora. Izvire na 1.227 m nadmorske visine,pod vrhom Grdelj, koji pripada ograncima planine Lebršnik. Dužina toka iznosi 230 km. U svom gornjem toku Neretva protiče kroz dolinu, koja se pruža paralelno sa planinskim masivima i ne presjeca ih.
Jablaničko jezeroJablaničko jezero
Jablaničko jezero jedna je od starijih i poznatijih BH turističkih destinacija,ali nikako ne uspijeva da se afirmira šire sa svim svojim prisutnim potencijalima. Ovo vječtačko jezero,nastalo od jeseni 1954. godine, u dužini od 30 km proteže se od mjesta Jablanica do Konjica.
Brend NeretvaBrend Neretva
Dolina Neretve posjeduje idealne uslove za predstavljanje na tržištu sa imidžom i jedinstvenom ponudom stvarajući identitet turističkog odredišta. Teritorijalni brand odražava se na pojedinačne dijelove koji sačinjavaju tematske proizvode.
chanel replicachanel replicachanel replica